Uw branche, onze expertise

Adverteren

Adverteren met een kredietaanbod is aan wettelijke regels gebonden die zijn vastgelegd in de Wet op het Financieel Toezicht (WFT). Om u behulpzaam te zijn, kunt u hieronder de advertentierichtlijnen downloaden. Ook in uw Servicemap treft u onze advertentierichtlijnen aan.

Het is belangrijk dat u uw uiting (welke uiting dan ook, hetzij advertentie hetzij vermelding op uw website) vóór publicatie aan ons voorlegt. Op deze manier voorkomen wij dat de AFM (de toezichthouder op de WFT) u en ons aanspreekt op misleidende reclame-uitingen met alle gevolgen van dien.

Advertentierichtlijnen

In de advertentierichtlijnen staat duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden zijn voor het opstellen van een advertentie waarin u onze financiële producten vermeldt. Er zijn ook een aantal verplichte teksten opgenomen die u in uw advertentie moet melden. Vraag de advertentierichtlijnen op bij de afdeling Partner Services (zie hieronder voor het e-mailadres) of bij uw accountmanager.

U bent verplicht uw uitingen voor te leggen aan Santander, dit kan via Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken , of via Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken of via uw accountmanager. U krijgt altijd binnen 72 uur antwoord op uw aanvraag.

Wilt u webbanners ontvangen die u als partner van Santander op uw website kunt plaatsen? Mail dan naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken